Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Grolsch is niet te stoppen, nu ook Weizen 0.0%

Geplaatst op woensdag 13 maart 2019

Na Grolsch 0.0% en de verschillende Grolsch Radlers 0.0% komt Grolsch nu met haar eerste alcoholvrije speciaalbier: Grolsch Weizen 0.0%. Deze Weizen 0.0% is het alcoholvrije alternatief voor Grolsch Weizen. Met het oog op de groeiende populariteit van alcoholvrije bieren in Nederland kunnen ook de speciaalbieren niet achter blijven, aldus de brouwer. Consumenten geven immers steeds vaker de voorkeur aan alcoholvrij boven alcoholarm bier.

Grolsch Weizen 0.0% is een natuurtroebel tarwebier. Door het unieke brouwproces zijn de Grolsch Meesterbrouwers in staat om op geheel natuurlijke wijze een alcoholvrije Weizen te brouwen met behoud van de volle, frisse Weizen smaak en de karakteristieke geuren van kruidnagel en fruit. Grolsch Weizen 0.0% is daarmee een goede dorstlesser voor elk moment. Guy Evers, Meesterbrouwer bij Grolsch: “Het uitgangspunt voor deze Weizen 0.0% is natuurlijk onze bekroonde Grolsch Weizen. Kort na de introductie is deze verkozen tot beste in zijn soort met een World Beer Award. We hebben ons uiterste best gedaan om de smaak van onze Weizen 0.0% zo dicht mogelijk bij dit origineel te houden. Naar mijn idee is dat goed gelukt. Ik ben dan ook trots op ons eerste alcoholvrije speciaalbier!”

Supermarkt, slijter en horeca
Grolsch Weizen 0.0% is in een 6-pack 6 x 30 cl verkrijgbaar bij supermarkten en slijterijen door het hele land. Ook kunnen consumenten genieten van deze alcoholvrije Weizen in de verschillende Grolsch horecagelegenheden.