Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Grand Café Moeke lanceert eigen blond bier: Moeke Blond

Geplaatst op dinsdag 23 oktober 2018

Op maandag 15 oktober werd Moeke’s eigen speciaalbier Moeke Blond (6,5 %) gelanceerd. Hiermee speelt Grand Café Moeke in op de trend van een eigen speciaalbier. Het bier is speciaal gebrouwen in samenwerking met Baxbier Brouwerij in Groningen en kenmerkt zich door de fruitige en bloemige smaken waardoor het gemakkelijk doordrinkt en goed combineert met de diverse gerechten op Moeke’s menukaart.

Baxbier
Medewerkers van Moeke zijn afgereisd naar Groningen om samen met de brouwers van Baxbier een heerlijk blond bier te brouwen voor Moeke’s gasten. Het werd een goudblond, licht bier vol smaak. “We wilden een bier creëren dat even licht is als een pintje, maar met nog meer smaak.” Het is een vol en vriendelijk doordrinkbaar blond geworden, perfect in combinatie met de welbekende Moeke burger, of om bij de borrel te drinken met bijvoorbeeld Moeke’s kaasstengels.

Over Moeke
Moeke is een Grand Café met vestigingen in Breda, Delft, Rhenen, Nijkerk en Enschede. Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. Je hoeft alleen jezelf mee te brengen. En wat gezelschap. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naartoe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Thee drinken in de voorkamer, een goed gesprek in Moeke’s achterkamer, een biertje aan Moeke’s bar of een goed bord eten uit Moeke’s keuken.