Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

‘GOOD TO GREAT’ op Dutch Craft Beer Conference 2022

Geplaatst op maandag 28 maart 2022

Op dinsdag 10 mei is het zover! Dan organiseert CRAFT, de branchevereniging voor onafhankelijke bierbrouwers in Nederland, de 6e editie van haar jaarlijkse conference in het NBC congrescentrum in Nieuwegein. Onder het mom GOOD TO GREAT staat tijdens de conference het vraagstuk centraal: Hoe transformeer je van een goede brouwerij naar een geweldige brouwerij. Zowel leden als niet leden van CRAFT zijn van harte welkom.

Het belooft een interessante conference te worden voor iedereen met een passie voor het brouwen dan wel leveren van bier.De Dutch Craft Beer Conference is een jaarlijks evenement, dat zich richt op het delen van kennis tussen brouwers onderling en tussen brouwers en leveranciers. Bezoekers kunnen zich tijdens de conference laten inspireren door een divers en boeiend programma met verschillende lezingen en workshops. Ook is er volop ruimte om elkaar te ontmoeten, kennis uit te wisselen en te netwerken tijdens de informatiemarkt, lunch en/of afsluitende borrel.

Programma
CRAFT biedt net als voorgaande jaren een zeer divers en interactief dagprogramma. Bezoekers krijgen de ruimte om allerlei informatieve en interactieve sessies bij te wonen. De dag is ingedeeld in meerdere tijdvakken waarin uiteenlopende workshops tegelijkertijd plaatsvinden. Bezoekers kunnen tijdens de conference kiezen waar ze heen willen. Ze kunnen workshops/lezingen volgen die voor hen interessant zijn en gaan naar huis met direct toepasbare kennis. Het hele programma is te vinden op: www.craftbrouwers.nl/programma-2/

Sociaal programma
Nieuw dit jaar is het sociale programma. Dit programma vindt plaats op maandag 9 mei 2022, de dag vóór de conference. Het is een middag- en avondprogramma waarbij een brouwerij in Utrecht wordt bezocht, er een mooie Stadswandeling onder leiding van een gids wordt gemaakt langs de grachten en middeleeuwse brouwerijen en ter afsluiting is er een heerlijk bier-spijs diner. Het biedt de ultieme gelegenheid om te netwerken, kennis te delen en samen te genieten van een geweldig glas bier!

Informatiemarkt

Net als vorige edities presenteren ook dit jaar weer tientallen binnen- en buitenlandse leveranciers van brouwproducten en –diensten zich op de beursvloer. Je kunt hun stand gedurende de gehele dag bezoeken. Leveranciers hebben interessante aanbiedingen en helpen bezoekers verder door het beantwoorden van hun vragen.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich via de website van CRAFT; www.craftbrouwers.nl/register/ aanmelden voor zowel de conference van 10 mei als voor het sociaal programma van 9 mei. Voor dit laatste geldt wel Vol = Vol. We hopen veel mensen met een passie voor het brouwen van bier te mogen ontmoeten.