Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Frontaal Brewing Company nodigt jou uit mee te b(r)ouwen aan toekomst

Geplaatst op dinsdag 19 december 2023

Frontaal Brewing Company, gevestigd in Breda, staat op het punt om een nieuwe mijlpaal te bereiken en wil jou uitnodigen om deel uit te maken van deze opwindende reis. Met een missie om de top van de Nederlandse bierbrouwerijen te bereiken, heeft Frontaal zich tot doel gesteld de grootste, onafhankelijke, microbrouwerij van het land te worden.

Investeer in Bier

Voor Frontaal is 2023 een jaar vol mijlpalen. Begin dit jaar nam de Bredase brouwerij intrek in haar nieuwe, supermoderne brouwlocatie. Daarbij verkochten meerdere festivals uit en werden meerdere bieren (landelijk) opgenomen in het assortiment van verschillende supermarkten. Frontaal heeft bewezen dat het anders kan – geen grote bankfinancieringen of private equity, maar groeien en financieren door middel van een grote groep liefhebbers. Met meer dan 6.000 investeerders in de Frontaal-familie wil de brouwerij jou nu de kans bieden om samen door te pakken en onderdeel te worden van – wat zij noemen – de grootste biercommunity van Nederland.

Waarom Investeerder Worden?

• Je ontvangt jaarlijks 6% rente over je investering.

• Vanaf €250 ontvang je één maand gratis beerclub cadeau.

• Je b(r)ouwt mee aan de grootste, onafhankelijke, microbrouwerij van Nederland!

• Jaarlijks exclusieve toegang tot Frontaal Fest met +1, waar men je inzicht geeft in de cijfers, informatie over toekomstplannen en vooral een hele gezellige dag bezorgt.

• Je investeert in een bedrijf met bewezen winstgevendheid, schaalbaarheid en enorm potentieel.

• Frontaal heeft vrijwel geen vreemd vermogen en een hoog positief eigen vermogen.

• Een financieel gezond concept met een gespreide dekking via acht verschillende verkoopkanalen.

• Concrete missie en visie, met een duidelijke prognose voor de komende jaren.

• Voordelen zoals korting in de webshop, pre-orders van exclusieve bieren, acties en extra’s op evenementen.

• Een flexibel team met ruim 40 werknemers dat snel kan inspelen op markttrends.

Hoe Kan Je Deelnemen?

Je hebt nog tot het einde van dit jaar om te investeren in de vorm van een lening. Lees de prospectus voor meer informatie over de plannen, toekomstige ambities en hoe jij deel kunt uitmaken van deze groeiende Frontaal-familie. Frontaal Brewing Company is vastbesloten om te laten zien dat groei en succes hand in hand gaan met betrokkenheid en passie. Samen met meer dan 6000 investeerders is Frontaal in de afgelopen 8 jaar gegroeid van 6.000 liter per jaar naar 600.000 liter. Sluit je aan bij Frontaal en word onderdeel van de grootste biercommunity van Nederland.

Voor meer informatie, bezoek de investeerpagina.