Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Frontaal Advent Box 2023 net even anders

Geplaatst op dinsdag 24 oktober 2023

Dit jaar heeft Frontaal Brewing Company het net even anders aangepakt. De brouwerij lanceert een adventskalender met 12 bieren in plaats van 24 bieren en zet daarbij extra in op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Een adventskalender gevuld met luxe speciaalbieren: een echte must-have voor de bierliefhebber. Steeds meer brouwerijen brengen een adventskalender uit. Ze worden steeds duurder en naar ratio niet beter. Frontaal kiest er daarom voor om een ‘Advent Box’ te lanceren, bestaande uit 12 bieren in plaats van 24 bieren, waarbij je om de dag een speciaalbier kan proeven tot kerst. Deze aanpassing stelt de brouwerij in staat om de bierselectie nog unieker te maken, terwijl de Advent Box betaalbaar blijft voor iedereen.

“Op deze manier kunnen we een adventskalender samenstellen met extra bijzondere bieren en deze toch voor een leuke prijs aanbieden. De huidige cijfers beloven dat het een populair kerstcadeau wordt”, aldus de Bredase brouwerij.

Wat kun je verwachten van een adventskalender met bier?

– Om de dag in december mag je een vakje openen;

– Je krijgt een selectie van 12 feestelijke bieren die je nog niet kent;

– Het merendeel van deze bieren zijn van Frontaal;

– 2 nieuwe internationale samenwerkingen;

– 2 nieuwe Nederlandse samenwerkingen;

– 2 Vatgerijpte bieren, waarvan er één exclusief verkrijgbaar is in de Advent Box 2023;

– Dit alles voor slechts €69,95, inclusief gratis verzending door heel Nederland;

– De focus ligt op kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Wanneer is de Advent Box klaar?

In week 46 staan de kalenders klaar voor pick-up of worden ze verzonden.

Over Frontaal

Frontaal Brewing Company is een ambachtelijke, Bredase brouwerij.  De Bredase microbrouwerij is in 2015 begonnen in een zeecontainer op het creatieve bedrijventerrein STEK, waarna de brouwerij in 2018 intrek nam in de Faam, de oude snoepfabriek achter station Breda. Sinds begin 2023 is de brouwerij verhuisd naar The Bay, op het bedrijventerrein achter Hornbach in Breda. Het brouwcafé van Frontaal zit wél nog bij de Faam en zal daar de komende jaren blijven zitten.

Productpagina

https://frontaalbrewingcompany.com/products/advent-box-2023

Instagram

https://www.instagram.com/frontaalbrewingco/