Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Eerste StiBON Masterclass “The Business of Brewing”

Geplaatst op donderdag 25 januari 2018

StiBON Bieropleidingen organiseert op 6 februari aanstaande voor het eerst een masterclass over bier en ondernemerschap. Sam Holloway, associate professor Strategy & Entrepreneurship aan de University of Portland (Oregon) en oprichter van Crafting a Strategy, geeft een presentatie met als titel: “The Business of Brewing”.

Zucht naar nieuwe ontdekkingen boven loyaliteit
“Small breweries are becoming big business. it important to learn how to turn your passion for great beer into a profitable, scalable, and fun business!”, aldus Holloway, die dit jaar gastprofessor is aan de Erasmus Universteit in Rotterdam. Tijdens de sessie gaat Holloway onder meer in op de veranderde rol van de consument. Die heeft loyaliteit ingeruild voor een zucht naar steeds nieuwe ontdekkingen in brouwers en bierstijlen. Met meer dan tien jaar ervaring in craftbrewing in de Verenigde Staten is Sam bij uitstek in staat aan te geven hoe op de ontwikkelingen in te spelen.

Beperkt aantal plaatsen
“De dynamiek in de bierbranche vraagt veel van ondernemers”, aldus Henri Reuchlin, coördinator van StiBON. “Deze eerste bedrijfskundige masterclass vormt een mooie aanvulling op ons bestaande studieaanbod over bier en brouwen. We zijn er trots op dat Sam bereid is deze eerste masterclass te verzorgen. De toegang voor deze eerste masterclass is gratis. Het aantal plaatsen is beperkt. Mis deze unieke kans om Sam Holloway te horen spreken niet! De voertaal is Engels. Reserveren kan door een mailtje te sturen aan: info@stibon.nl.

The Business of Brewing 6 februari 2018 van 17:00 tot 18:45