Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Dutch CRAFT Beer Conference 2024 gaat Back to Basic

Geplaatst op maandag 11 december 2023

Ontdek, leer en proef tijdens de Dutch CRAFT Beer Conference op woensdag 31 januari en donderdag 1 februari 2024 in ’s Hertogenbosch. Dit jaar staat de conferentie in het teken van ‘Back to Basic’. Het belooft een interessante conferentie te worden voor iedereen met passie voor het brouwen dan wel leveren van bier.

Programma en sprekers

Donderdag 1 februari 2024 komt de bierwereld samen op de Dutch CRAFT Beer Conference 2024. Na een opening door de dagvoorzitter en de voorzitter van CRAFT, betreden diverse keynote sprekers het podium. Tijdens deze keynotes gaan we onder andere in op de vraag ‘Back to basic, maar welke basic?’ en ‘Opleidingen, wat en waarom?’. Na de keynotes duiken we samen in de traditionele manier van bierbrouwen en het optimaliseren van het brouwproces tijdens inspirerende workshops.

De Dutch CRAFT Beer Conference biedt een rijke diversiteit aan onderwerpen die worden behandeld. Van brouwen, duurzaamheid, kwaliteit en ondernemen tot marketing en sales, deze thema’s bieden een andere kijk op de bierindustrie. Hierdoor belichten we niet alleen de basis van het brouwen, maar kijken we ook naar de bredere aspecten die van invloed zijn op de moderne bierindustrie.

Op de beursvloer is er niet alleen veel informatie te vinden, maar hier vind je ook een mooie diversiteit aan leveranciers, zoals Ninkasi Rentals, Hopster, Brouw! magazine, Ayano, Fermentis, Reynders, NOMOQ, Kegstar, SBI en GEA. De Dutch CRAFT Beer Conference is niet alleen een plek van inspiratie en educatie, maar ook een ontmoetingsplek waar de diversiteit van de bierwereld tot leven komt.

Sociaal programma: 31 januari 2024

Kom op woensdag 31 januari 2024 tijdens het sociale programma alvast in de stemming voor de Dutch CRAFT Beer Conference 2024! Het sociale programma, bij Lighttown Brewers in Eindhoven, biedt een voorproefje van wat het congres te bieden heeft. Geniet van een bierproeverij, leer van de unieke samenwerking en brouwtechnieken tijdens een inspirerende presentatie en neem deel aan een interactieve workshop over vatrijping. Voor een smaakvol spijs-beerdiner schuiven we aan bij 100watt brewery waarna we de dag gezamenlijk afsluiten bij de Bossche Stadsbrouwerij Jongens de Wit in ‘s Hertogenbosch. Meld je snel aan want het sociaal programma zit bijna vol!

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich via de CRAFT– website aanmelden voor zowel het sociaal programma op 31 januari als voor de conferentie op 1 februari 2024. Wees er snel bij, want de plaatsen voor het sociaal programma zijn beperkt!