Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Dutch CRAFT Beer Conference 2020: ‘Craft Beer, Big Ambitions’

Geplaatst op zaterdag 17 augustus 2019

Het verhaal over de globalisering van de brouwindustrie is nog niet voorbij. Integendeel, het wint nog meer vaart. CRAFT nodigt je graag uit voor de Dutch CRAFT Beer Conference 2020: een uniek en inspirerend CRAFT event in Den Haag op 21 januari 2020. Keynote spreker Ina Verstl vertelt je meer over de wereldwijde strategieën voor CRAFT brouwers. 

Naast Ina Verstl staan er binnen de thema’s nog veel meer interessante sprekers en workshops op het congresprogramma: Product, Kwaliteit, Marketing/sales, Management. Kom luisteren naar o.a. Willem van Waesberghe, Peter Rouwen of Frederik Kampman. Mis niets, kijk op de website en schrijf je alvast in, want alleen tot 15 december 2019 geldt het vroegboektarief!

CRAFT Beer beurs  
Onderdeel van de Dutch CRAFT Beer Conference 2020 is een grote beurs met meer dan 40 stands van CRAFT beer brouwers en leveranciers. Aanmelden als standhouder of voor het verzorgen van een sponsorworkshop is nog steeds mogelijk! Voor meer informatie en aanmelding kun je contact opnemen met Jan van de Vis van CRAFT via 033 247 3407 of acquisitie@mos-net.nl.