Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Desperados opent The Cut Club tijdens ADE

Geplaatst op dinsdag 4 oktober 2022

Het partymerk Desperados opent dit jaar The Cut Club in Amsterdam, in samenwerking met ADE (Amsterdam Dance Event). Deze ‘kapsalon meets Dance Club’ zorgt ervoor dat de bezoeker de headliner van de avond wordt. Met een speciaal ontwikkelde air-compressed hair styling-machine, die verbonden is aan de draaitafel, creëert de DJ unieke party-kapsels op de golven van de muziek.

Naast dat de gasten de headliners van de avond zijn, heeft The Cut Club ook vette line-up voor je in petto. Een van deze DJ’s is Amsterdams opkomend DJ talent BELLA, zij zal met haar beats de muziek en kapsels, op zijn kop zetten. Daarnaast draaien Lucky Done Gone en Julian Anthony, ook zij zorgen dat jij met je kapsel helemaal ADE-proof bent. The Cut Club opent haar deuren op woensdag 19 oktober van 18.00 – 22.00 op de Spaarndammerstraat 460 in Amsterdam. Wil je er bij zijn? Inschrijven kan via: www.desperados.com/cutclub.

Go for the unusual, Go Desperados

Muziek is in feite niet meer dan bewegende lucht. Met air-compressed hair styling gebruikt een kapper hetzelfde principe; bewegende lucht om je haar in model te brengen. Bij The Cut Club komen deze twee samen. De draaitafel van de DJ is verbonden aan de air-compressed hair styling-machine, waardoor de DJ met iedere beat op een andere manier de machine kan bedienen. Hierdoor zullen alle bezoekers met een ander uniek kapsel aan ADE beginnen. “We zijn deze zomer een nieuwe campagne gestart ‘Go for the unusual’. Met deze campagne willen we onze doelgroep stimuleren om uit hun comfort-zone te stappen en het ongewone te omarmen. Daarom zijn we, samen met Tosti Creative, op het idee gekomen om voor één avond Desperados The Cut Club te openen”, aldus Wietske De Bruin, Marketing Manager Desperados. “Tijdens deze avond willen wij de bezoekers verrassen en ervoor zorgen dat ze op en een unieke manier aan het Amsterdam Dance Event kunnen beginnen.”

Partner ADE  

Desperados is sinds 2019 officiële partner van ADE. “We zijn ontzettend blij met deze samenwerking. Het merk weet altijd een interessante invalshoek te vinden en daarmee een unieke en creatieve twist te geven aan een feest. Dat kunnen wij vanuit ADE alleen maar omarmen”, aldus Jorinde Boom, Head of Partnerships Amsterdam Dance Event. “De combinatie van upcoming DJ’s en een evenement waar de bezoeker in de stemming kan komen voor een week vol muziek en creativiteit is wat ons betreft ideaal!”

ADE Pro Pass

Naast een uniek kapsel maakt de bezoeker ook kans op een ADE Pro Pass. Met deze pas heb je onbeperkt toegang tot het gehele programma van ADE. Wil jij kans maken? Schrijf je dan in via deze link. In de week voor ADE krijg je te horen of je toegang krijgt tot The Cut Club en of je de ADE Pro Passes hebt gewonnen. Ga voor de actievoorwaarden naar de website.

Desperados The Cut Club

Spaarndammerstraat 460, Amsterdam

Woensdag 19 oktober 18.00 – 22.00