Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Deliveroo slaat de handen ineen met Brussels Beer Project

Geplaatst op donderdag 28 juli 2022

Op 5 augustus is het International Beer Day, en daarom zet Deliveroo het geliefde drankje met plezier in de kijker. De delivery service besloot dat het tijd was om een samenwerking met Brussels Beer Project op poten te zetten. Zo bestel je voortaan het beste bier van Brussel exclusief via deliveroo.be.

Aangezien bier een van de favoriete zomerdrankjes is van velen, was dit het geschikte moment om de samenwerking tussen Deliveroo en Brussels Beer Project op poten te zetten. Het gouden goedje is immens populair en ook de Brussels Beer Project wist ondertussen al de harten te veroveren van menig Brusselaars en daarbuiten. 

Bovendien is de zomer het geschikte moment om nieuwe bieren te ontdekken. Niets beter dan een fris bier tijdens de warme zomeravonden of tijdens een picknick met je vrienden. Dat weet ook Sebastien Morvan, co founder van Brussels Beer Project: “De samenwerking met Deliveroo is voor ons een mooie kans om craft beers nog breder te verspreiden. Ik vind het zalig hoe je samen met vrienden in een parkje kan zitten en dan lekker eten en bier van Brussels Beer Project te laten leveren.”

De e-shop van het Brussels Beer Project is vanaf 28 juli exclusief beschikbaar via deliveroo.be in Brussel. Ontdek de shop via deze link.