Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

De Vrienden van Amstel LIVE! maakt line-up 2018 bekend

Geplaatst op zaterdag 13 januari 2018

Organisator Amstel heeftt in een online video de line-up gepresenteerd van de 20ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE!. Maar liefst 25 artiesten zullen vanaf volgende week donderdag tijdens de reeks van 14 shows hun opwachting maken in de grootste Amstelkroeg van Nederland.

Line-up
Het jubileum wordt groots gevierd met optredens van onder meer Kensington, BLØF, Nielson, 3JS, DI-RECT, Mr. Probz, Guus Meeuwis, André Hazes, Paul de Leeuw, Xander de Buisonjé, Broederliefde, Lil’ Kleine, Diggy Dex, Kraantje Pappie, Gers Pardoel, Brainpower, VanVelzen, Rondé, Typhoon, Jacqueline Govaert, Nick & Simon, Jeroen van Koningsbrugge, Rowwen Hèze en Marco Borsato.

Data
De shows vinden plaats op 18, 19, 20, 21, 22, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 31 januari en 1 en 2 februari. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. De presentatie van De Vrienden van Amstel LIVE! is opnieuw in handen van het Volendamse duo Nick & Simon. Voor Paul de Leeuw, Lil’ Kleine, André Hazes, Rondé en rapper Kraantje Pappie is het de eerste keer dat zij deelnemen aan de populaire concertreeks.