Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

De Verder Groep neemt Jabsco lobbenpompen over van Xylem

Geplaatst op maandag 31 mei 2021

De Verder Groep, een Nederlands familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en distributie van pompen en laboratoriumapparatuur, heeft de Jabsco lobbenpomp productlijn van Xylem overgenomen. De overname versterkt het aanbod van de Verder Groep in de voedingsmiddelen- en farmaceutische markt. De Verder Groep levert ook veel pompen aan de brouwerijsector.

Tijdens een overgangsperiode zullen de producten op de markt worden gebracht onder de merknaam ‘Jabsco by Packo’ – Packo (met centrifugaal-, schroefspindel- en lobbenpompen) is het belangrijkste hygiënemerk van de Verder Liquids pompendivisie. Het toevoegen van een extra voetafdruk in de markt door de uitbreiding van het portfolio met Jabsco, het verhogen van het niveau van hygiënische kennis en het intensiveren van de focus op de hygiënische markt, zal Verder in staat stellen de penetratie in deze groeiende markten verder te vergroten.

Andries Verder, CEO van de Verder Groep: “De Groep is verheugd om de Jabsco lobbenpompen toe te voegen aan het aanbod van Verder Liquids op de hygiënische markt. Jabsco is een zeer bekende en gevestigde naam in de markt met een zeer loyale klantenkring. De toevoeging van de lobbenpomp productlijn zal onze positie als specialist op het gebied van hygiënische pompen versterken.” Vanaf heden kunnen alle Jabsco lobbenpompen bij de Verder organisatie gekocht worden onder de nieuwe naam: Jabsco by Packo.