Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

De Troubadour viert ambassadeurschap voor De Molen

Geplaatst op dinsdag 20 maart 2018

Op zaterdag 24 maart vanaf 15.00 uur viert Café de Troubadour aan de Capucijnenstraat 54 in Tilburg haar benoeming tot ambassadeur van Brouwerij de Molen. Café de Troubadour toont zich volgens Brouwerij de Molen een fantastisch ambassadeur van craft beer in het algemeen en Brouwerij de Molen in het bijzonder. Voor een brouwerij als De Molen is het van groot belang dat cafébezoekers, die op zoek zijn naar nieuwe geur en smaak belevingen in het genieten van bier, enthousiast en vakkundig worden geadviseerd.

Een voorbeeld
‘Wat dat betreft is De Troubadour een voorbeeld!’ aldus Jasper Zegveld van Brouwerij de Molen. ‘voor ons als brouwerij betekent het toekennen van het ambassadeurschap aan De Troubadour het erkennen van de waarde dat een café met zulke bezielde enthousiaste bierkenners voor ons heeft. Wij brouwen veel verschillende stijlen bier, met nog meer verschillende smaken en de medewerkers van De Troubadour adviseren hun gasten onnavolgbaar.’

Verdiepen van relatie
Het Tilburgse café, dat in 2015 haar 100 jarig bestaan vierde en Brouwerij de Molen verdiepen hiermee hun toch al hechte verkering tot een serieuze relatie. En iedereen weet: daar komen mooie dingen van. Het assortiment Molenbieren op fles is vergroot, er zal altijd een bier van De Molen uit een van de taps stromen en er zullen regelmatig speciale releases en evenementjes zijn. Vanaf nu dus nog vaker genieten van een Vuur & Vlam, Bommen & Granaten, Hel & Verdoemenis, Amarillo, Hop & Liefde of Tsarina Esra, om eens wat voorbeelden te noemen.