Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

De Hertog Jan Proeverij uitgebreid

Geplaatst op donderdag 1 maart 2018

Het was een hele verbouwing, maar het resultaat is geweldig. De Hertog Jan Proeverij in Arcen heeft er een geheel vernieuwde eerste verdieping bij. Hierbij is er gekozen voor natuurlijke, eerlijke, robuuste materialen met warme kleuren. Dus nog meer ruimte voor gezelligheid, mooie speciaal bieren en nieuwe mogelijkheden.

Plek voor iedereen
De Hertog Jan Proeverij was toe aan de volgende stap. Door de groeiende opkomst van zowel bestaande gasten als nieuwe gasten, was de zaak te klein geworden. Door de nauwe samenwerking met de Hertog Jan Brouwerij, komen gasten vanuit de rondleiding graag bij de proeverij hun drankje drinken. Nu is er soms gewoon weg geen zit plek meer beschikbaar voor deze gasten. Terwijl de Hertog Jan Proeverij natuurlijk iedereen van de bieren en gerechten wil laten genieten. Met een uitbreiding van het café naar de eerste verdieping is dit geen probleem meer en is er plek voor iedereen.

Zakelijke gasten
Ook was het een droom van Bram en Judith Clevis om zich te gaan richten op de zakelijke markt. Hiervoor zijn er twee vergaderruimtes gecreëerd. Deze zijn afzonderlijk en gezamenlijk zeer geschikt voor verschillende doeleinde , zoals vergaderingen, borrels en conferenties. Door de mogelijkheden om het overleg te combineren met bijvoorbeeld een rondleiding bij de brouwerij, is deze locatie zeer uniek. Maar de nieuwe verdieping leent zicht ook prima voor een familiefeest, bruiloft of borrels van grote gezelschappen. Kortom een mooie locatie met oneindig veel mogelijkheden.

Feestelijke opening
Vanaf 16 maart 2018 zal de verdieping in gebruik genomen gaan worden. Deze avond is iedereen van harte welkom om het resultaat te bewonderen en de sfeer te komen proeven. Er is live muziek van de band Bonaere en natuurlijk wordt er getrakteerd op hapjes. En goede speciaal bieren…..die zijn er bij de Hertog Jan Proeverij altijd genoeg. Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op de website www.hertogjanproeverij.nl