Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

De Brabandere partner Olympic Festival en Lotto Belgium House tijdens Olympische Spelen

Geplaatst op maandag 18 december 2023

Belgische fans kunnen opgelucht ademhalen, want tijdens de Olympische Spelen in Parijs kunnen ze terecht in het Lotto Belgium House voor Belgisch bier met Bavik Super Pils en Kwaremont. Daarnaast zal Bavik Super Pils ook worden getapt tijdens het Olympic Festival in Middelkerke. Deze samenwerking met Brouwerij De Brabandere benadrukt de betrokkenheid van de brouwerij bij twee buitengewone evenementen die plaatsvinden naar aanleiding van de Olympische Spelen van 26 juli tot en met 11 augustus 2024. Beide evenementen kunnen op de aanwezigheid rekenen van alle Belgische atleten die een medaille behalen.

Olympic Festival
Met een capaciteit van 2.000 personen biedt het Olympic Festival in Middelkerke een unieke ervaring voor supporters. Hier levert Bavik Super Pils een verfrissende en smaakvolle bijdrage aan de beleving van de supporters. Als het kloppende hart van de Olympische activiteiten in België, biedt het festival een plek waar Belgische fans samenkomen om te genieten van de Olympische sfeer, de Spelen te volgen, shows van Belgische artiesten bij te wonen, deel te nemen aan verschillende sportactiviteiten en Olympische atleten te ontmoeten. Het Olympic Festival en Bavik Super Pils zorgen voor de ideale omgeving om de sportieve wedstrijden te volgen op een groot scherm en overwinningen te vieren. Middelkerke hoopt 50.000 mensen te ontvangen aan de Belgische kust, naast het nieuwe Casino.

Lotto Belgium House
In het Lotto Belgium House in Parijs zal Brouwerij De Brabandere met zowel Bavik Super Pils als Kwaremont aanwezig zijn. Het is gelegen in het hart van de sportieve festiviteiten en fungeert als het centrum waar atleten, partners, notabelen en particulieren samenkomen om de wedstrijden te bekijken. Het wordt dé ontmoetingsplaats voor Belgen tijdens de Olympische Spelen in Parijs, met een verwachte opkomst van ongeveer 40.000 mensen. Als officiële partner zal Brouwerij De Brabandere met zowel Bavik Super Pils als Kwaremont bijdragen aan de feestelijke sfeer in het Lotto Belgium House dat gelegen is op 500 meter van de Arc De Triomphe. Daarnaast zullen Bavik Super Pils en Kwaremont als nationaal symbool naar voren worden geschoven in de Belgium Sports Bar in Parijs. Hier zullen fans samen met atleten prestaties vieren, genieten van optredens van bekende artiesten en DJ’s, de culinaire hoogstandjes van Michelin-chefs proeven, wedstrijden volgen op het grote scherm en kunnen deelnemen aan diverse activiteiten.

Brouwerij De Brabandere kijkt ernaar uit om met trots Bavik Super Pils en Kwaremont te presenteren als de Official Suppliers van deze twee evenementen. Ze verheugen zich erop samen met alle aanwezigen te genieten van de sportieve hoogtepunten en feestelijke momenten die de Olympische Spelen met zich meebrengen.