Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

De Bierlijn en Multi Bier gaan samen “bierparels” aanbieden!

Geplaatst op woensdag 7 maart 2018

In de afgelopen jaren zijn er diverse gesprekken gevoerd tussen José Reijnders van De Bierlijn en Patrick Smits van Multi Bier – doel: het realiseren van een strategisch samenwerkingsverband. De Craft beer wereld heeft de afgelopen jaren een ongekende groei meegemaakt.

Niche
Een aantal brouwerijen uit het portfolio van De Bierlijn zijn uit de ‘niche’ markt gegroeid – een markt waar De Bierlijn zich primair op richt. Deze brouwerijen verdienen een breder platform, zonder hun exclusiviteit te willen verliezen. Door de samenwerking met Multi Bier kan heel Nederland prachtige brouwerijen, als bijvoorbeeld Beavertown uit Londen, gaan ontdekken.

Bierparels
Multi Bier is al 15 jaar lang de grootste speciaal bier importeur/distributeur van Nederland en beschikt over een sluitend, landelijk dekkend distributie apparaat gericht op detailhandel. Het aanwezige distributienetwerk en de strategische ontwikkelingen maakt Multi Bier de ideale partner voor De Bierlijn. “Door het realiseren van deze samenwerking zijn we ervan overtuigd dat heel veel bierliefhebbers sneller aan een van onze mooie bieren kunnen komen. Het bereik van Multi Bier is ongekend groot en daardoor versoepelt het distributiepatroon van brouwer naar consument. Daarnaast bied dit mogelijkheden om nog meer (nieuwe) bierparels aan een breder publiek te tonen!” Aldus een enthousiaste José Reijnders