Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Cinetree en Grolsch gaan creatief samenwerken

Geplaatst op vrijdag 22 maart 2019

Grolsch en Cinetree hebben een samenwerking gesloten voor 2019. De bierbrouwer heeft haar liefde voor muziek en film nooit onder stoelen of banken gestoken. En Cinetree is een filmplatform dat toegang biedt tot de mooiste films en documentaires. Samen willen Grolsch en Cinetree in 2019 het Nederlandse publiek kennis laten maken met al het moois dat films en documentaires te bieden hebben. Wie vanaf 1 april een Grolsch actieverpakking 4-pack beugels koopt, krijgt een speciale actiecode om 10 gratis films te kijken bij Cinetree.

De samenwerking tussen Cinetree en Grolsch wordt afgetrapt met een grote promotie met de Grolsch beugelfles in de Nederlandse supermarkten. Daarnaast maakt Grolsch een nieuwe Cinetree Original documentaire mogelijk én organiseren de partijen later dit jaar meerdere bioscoopavonden op bijzondere locaties. Elke week maken de curators van Cinetree een selectie uit het enorme aanbod aan films. Deze filmliefhebbers zijn als makers, acteurs of experts zelf actief in de filmwereld. Zo zoek je op Cinetree niet eindeloos naar een goede film of documentaire. De beugelfles is uitgegroeid tot hét icoon van Grolsch en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse bioscopen. Vanaf 1 april kan die ervaring ook thuis geëvenaard worden met de promotieactie van Grolsch en Cinetree. Wie vanaf dat moment een Grolsch actieverpakking 4-pack beugels koopt, krijgt een speciale actiecode om 10 gratis films te kijken bij Cinetree.

Films en makers met karakter
Naast de promotie die in april in de winkels ligt, gaan Grolsch en Cinetree ook een inhoudelijke samenwerking aan. Belangrijk onderdeel daarin is de ontwikkeling van een nieuwe Cinetree Original. In het aanbod van Cinetree vind je uitsluitend films met belangrijke thema’s, maatschappelijke relevantie en verhalen die raken. Naast de rol van curator voor de mooiste films en documentaires, werkt Cinetree daarom nauw samen met makers om zelf producties te ontwikkelen onder het label Cinetree Originals. De eerstvolgende productie wordt mede mogelijk gemaakt door Grolsch en is een korte portrettenserie van inspirerende en eigenzinnige makers uit Nederland; van acteurs en muzikanten tot dichters en ondernemers. Later dit jaar lanceert Cinetree een serie filmavonden waar Grolsch een belangrijke partner is. Op verschillende plekken in Nederland worden openluchtbioscopen opgezet. Hierin wordt een inspirerende locatie gekoppeld aan bijzondere films uit het aanbod van Cinetree.