Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Brouwerij Frontaal organiseert 6e BREWDA 2019

Geplaatst op vrijdag 16 augustus 2019

Op zaterdag 7 september zal bij het brouwcafé van Brouwerij Frontaal de zesde editie van bierfestival BREWDA plaatsvinden. Bierliefhebbers zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en te proeven van de bieren van 14 verschillende brouwerijen uit binnen- en buitenland.

Frontaal verheugt zich op weer een knallende editie die voor het eerst plaats zal vinden op hun nieuwe terrein bij De Faam. Naast brouwerijen als Moersleutel, Oersoep en Het Uiltje, hebben ze bijvoorbeeld ook een brouwerij uit Brazilië en eentje uit Amerika op bezoek. Daarnaast zorgen ze natuurlijk voor een aantal foodtrucks, die de bezoekers van goed eten zullen voorzien, en draaien ze een muziekje. Ook willen we mensen ook kennis laten maken met onze nieuwe brouwerij, dus geven we ook een aantal rondleidingen op de dag zelf.

Vorig jaar mocht Frontaal ongeveer 2.000 bezoekers ontvangen en dit aantal verwachten ze ook dit jaar weer. Daarmee scharen ze zich tussen de voornaamste bierevenementen van ons land, en zijn ze al een stevig agendapunt geworden voor elke rechtgeaarde bierliefhebber.

Binnenlandse brouwerijen:
Brouwerij Frontaal
Brouwerij De Moersleutel
Brouwerij het Uiltje
Brouwerij Duits & Lauret
Eleven Brewery
4 Islands
Oersoep

Buitenlandse brouwerijen:
5Elementos (Brazilië)
The Piggy Brewing Company (Frankrijk)
Gamma Brewing Company (Denemarken)
Verdant Brewing Co. (Engeland)
Horizont Brewing (Hongarije)
Orpheus Brewing (USA)
Maryensztadt (Polen)