Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Brouwerij De Brabandere lanceert nieuwe Bavik Super Pils campagne

Geplaatst op woensdag 1 mei 2019

In aanwezigheid van heel wat lokale eventorganisatoren lanceerde Brouwerij De Brabandere onlangs haar nieuwe Bavik Super Pils-campagne. Deze campagne benadrukt dat je echte vrienden maakt door gezellig samen op café te gaan met een pint in de hand. Het beste sociale netwerk is voor de brouwerij niet Facebook of Instagram, maar jouw stamcafé of een zomers festival. Want de beste herinneringen maak je samen met vrienden aan de hoek van de toog of op een leuk festival, en niet op sociale media.

Het is ver gekomen met ons sociaal leven! We volgen elkaar op kleine schermpjes en sharen, liken en swipen dat het een lieve lust is, maar wat als de wifi uitvalt? Brouwerij De Brabandere speelt hierop in en wil mensen terug uit hun kot lokken, weg van dat kleine schermpje. De boodschap? ‘Kom uit je kot. Ga een pint pakken’. Geniet samen met je echte vrienden. De keuze voor een campagne die focust op mensen verbinden was een logische keuze voor de brouwerij. “Wat ons hier bij De Brabandere dag in dag uit drijft, is het samenbrengen van mensen rond een goed glas bier. Als brouwerij nemen we onze sociale rol heel serieus en zetten we in op een goede relatie met zowel horecazaken als met events en festivals,” aldus zaakvoerder Albert De Brabandere. “We delen alvast dezelfde belangrijke drijfveer: mensen samenbrengen.”

De brouwerij sponsort al jaren uiteenlopende evenementen: zowel grote als kleine initiatieven kunnen rekenen op steun. “Om al deze evenementen te kunnen ondersteunen is leuk en degelijk eventmateriaal noodzakelijk. Het afgelopen jaar hebben we dan ook een flinke inspanning gedaan om ons eventmateriaal op punt te zetten,” zegt Stijn Vermoere, hoofd marketing. “Zo hebben we een nieuwe bierkar en voortogen aangekocht en hebben we ook verschillende taptrucks ter beschikking.” Bovendien is de brouwerij voorbereid op de aankomende veranderingen rond wegwerpplastiek op evenementen: “We hebben heel wat herbruikbare bekers ter beschikking,” aldus Stijn Vermoere.

Meer info via www.baviksuperpils.be