Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Brouwerij Brasser komt met Marten & Oopjen Speciaalbieren

Geplaatst op woensdag 26 juni 2019

Marten & Oopjen Speciaalbieren is een concept van Carlz, gebrouwen door Brouwerij Brasser. Het zijn bieren gebrouwen zoals Hollandse Meesterbrouwers dat in de Gouden Eeuw reeds deden. Fust Marten is een traditioneel gebrouwen (ongefilterde) Pale Ale. Fust Oopjen is een traditioneel gebrouwen (ongefilterd) Blond Bier

Fust Marten is een traditioneel gebrouwen (ongefilterde) Pale Ale, gebrouwen zoals Hollandse Meesterbrouwers dat in de Gouden Eeuw reeds deden. De bleke, geroosterde mouten geven Fust Marten een warme kleur en een intense smaakbeleving. In combinatie met Amarillohop, staat Fust Marten garant voor een verrassende bierbeleving en een intense afdronk. Niet gepasteuriseerd. Nagisting op de fles. Proost! (6,4%).

Fust Oopjen is een traditioneel gebrouwen (ongefilterd) Blond Bier, gebrouwen zoals Hollandse Meesterbrouwers dat in de Gouden Eeuw reeds deden. Fust Oopjen heeft een frisse smaak en verrast met een aangenaam ‘bittertje’ in de afdronk. Fust Oopjen staat garant voor een prettige bierbeleving. Niet gepasteuriseerd. Nagisting op de fles. Proost! (6,4%).