Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Brand introduceert Brand Weizen 0.0

Geplaatst op zondag 18 februari 2018

Brand introduceert Brand Weizen 0.0, het eerste alcoholvrije speciaalbier van Brand. Met Brand Weizen 0.0, een dorstlessend speciaalbier met een extra frisse en fruitige smaak, speelt de brouwer in op de trend van alcoholvrije bieren. Brand Weizen 0.0 wordt toegevoegd aan de range bieren van Brand, waarmee heel Nederland wordt uitgenodigd om hun smaakpalet verder uit te breiden.

Eerste keer alcoholvrij
Een bijzonder moment voor de brouwers van Brand; voor de eerste keer is er een alcoholvrij bier aan het portfolio toegevoegd. Alles draait bij Brand om de beste smaak, er is dan ook lang en uitvoerig gebrouwen en getest voordat het perfecte Brand Weizen 0.0 recept werd gevonden. Michel Bormans, Meesterbrouwer van Brand: “Brand kenmerkt zich door stevige en smaakvolle bieren, het was dan ook een uitdaging hier een goede alcoholvrije variant aan toe te voegen. Ik ben ontzettend trots dat er nu ook vanuit Brand een prachtig alcoholvrij speciaalbier op de markt is.“

Het beste van twee werelden
Marlou Lancée, Brand Manager Brand bier: “Speciaalbier én alcoholvrij bier zijn enorm populair. Beide segmenten zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid en de komende tijd zal deze trend alleen nog maar verder doorzetten. Met Brand Weizen 0.0 hebben we het beste uit twee werelden. Het smaakvolle van speciaalbier in een alcoholvrije variant.” Brand Weizen 0.0 is vanaf nu verkrijgbaar in de horeca en vanaf maart ook te koop bij slijterijen en supermarkten.