Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Bockbier Fest Bork 2022 – Ben jij er ook bij?

Geplaatst op vrijdag 30 september 2022

Als geen ander weten de mensen uit Westerbork en omgeving hoe zij de bok bij de horens moeten vatten. Een echte bok, die pikken zij er zo uit. De lekkerste ook! Ieder jaar vindt hier namelijk het Bockbier Fest Bork plaats, zo ook dit jaar op zondag 9 oktober. Negen brouwerijen komen strijden om de titel Beste Bockbier van het Bockbier Fest Bork. Deze titel ontvangen zij van een zeer kundige vakjury en tevens van het publiek! De brouwerijen die komen zijn Maallust, Wieninger Brauerei, Baxbier, Brinx Bier, Kleine Beer, Jonge Beer, Noarder Dragten, Grutte Pier en de Gulzige Gans.

Van 14.00 tot 18.00 uur kun je hier genieten van de lekkerste bockbieren, maar je kunt ook andere drankjes halen bij de centrale bar. De lokale horeca verzorgen de innerlijke mens en gaan rond met gratis hapjes. Daarnaast kun je bij verschillende stands bijpassende gerechtjes kopen. DJ JeeWee en zijn sidekick Dries breien het geheel tot een groot feest en voor de kinderen staat er natuurlijk een springkussen. Dit alles vindt plaats in het horecacentrum van Westerbork.

Ben jij er ook bij? Proefglaasjes en muntjes haal je in de voorverkoop bij Warenhuis Wassen of Dranken Speciaalzaak Vinke.