Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Bjusterbaarlike ballonvaart winnen? Kijk goed uit je doppen 

Geplaatst op dinsdag 11 april 2023

Brouwerij Bjuster brengt bierliefhebbers in hogere sferen. Via een doppenactie maak je deze zomer namelijk kans op één van de 120 ballonvaarten. Geheel in stijl, want sinds 2021 heeft Brouwerij Bjuster een heuse ‘Bjuster-luchtballon’. Het concept is simpel: Onder de los verkrijgbare Bjuster-bierflesjes die vanaf half april bij Friese supermarkten, slijterijen en verschillende horecagelegenheden te koop zijn, zijn 120 doppen met een luchtballon icoontje aan de binnenkant van de dop verstopt. Open jij een flesje met een icoontje, dan mag jij een ballonvaart maken met de Bjuster luchtballon. Kijk dus goed uit je doppen! 

De actie start vanaf half april en loopt door tot de laatste dop gevonden is. Per ballonvaart kunnen er vijf winnaars mee, dus in totaal organiseert Bjuster minimaal 24 vaarten. Waar de reis precies begint en eindigt, hangt af van het weer en de windrichting. 

Brouwerij Bjuster is een kleine maar fijne, ambachtelijke bierbrouwerij in het centrum van Grou, Friesland. De makers van 15 verschillende, elegante en verrassende speciaalbieren. Van een frisse, blonde dorstlesser tot een karaktervolle IPA, Quadrupel of Stout en alles daartussenin.