Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Bird Brewery Oak Aged de Apres Kievit: Winterbier van 8,0%

Geplaatst op maandag 16 november 2020

Bird Brewery komt met een speciale versie van hun winterbier, Apres Kievit Oak Aged Jägermeister: het winterbier zoals we deze kennen maar dan met de kruidige tonen van Jägermeister. Donker bier perfect voor de koude winterdagen. Dus zet je favoriete muts op, knal de Aprés Ski hits uit de speakers en creëer vanuit je eigen huis toch het idee dat je op de piste staat.

“Een Aprés Ski-hut betreden met zware skischoenen en koude vingers zit er deze winter helaas niet in”, vertelt Ralph ons, de medeoprichter van Bird Brewery. “Door een op eikenhout gerijpt winterbier te presenteren, met de warme, kruidige tonen van Jägermeister, willen wij jullie thuis toch nog dat Aprés Ski gevoel bieden!”

“Jägermeister is een typisch drankje dat wordt gedronken na een lange dag op de latten of een snowboard, het warmt lekker op”, vindt Rik van Bird Brewery. “Zo kwamen we op het idee om Jägermeister bij ons brouwproces te betrekken, we zijn erg blij met het resultaat!”

De Kievit heeft een bijzondere kuif, zeer brede vleugels en een zwart-wit verenpak. Het is een acrobatische vogel met een onmiskenbaar kermisgeluid, het zwart-witte figuur zou zeker niet misstaan op elke willekeurige Aprés Ski Party. Een pure gangmaker!

Over Bird Brewery Bird

Brewery maakte de afgelopen jaren impact met hun prijswinnende bieren en door hun omgang met de natuur. De brouwerij plantte dankzij samenwerkingen ruim 60.000 bomen en doneerde 1,2 miljoen liter drinkwater.