Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Bierradio.nl presenteert eerste podcast-talkshow ‘Brewpod’

Geplaatst op zaterdag 16 februari 2019

Podcasts zijn enorm in opkomst. Ook bierradio.nl heeft nu een eigen podcastplatform dat de komende tijd zal worden uitgebreid. Sinds vrijdag 15 februari jl. staat de eerste radiotalkshow ‘Bierrradio Brewpod’ online. Een maandelijkse podcast vanuit een brouwerij met twee hoofdgasten, de brouwer en een zogenaamde ‘influencer’. De eerste Brewpod werd opgenomen bij brouwerij Noordt in Rotterdam met als gasten Peter Rouwen (brouwer) en Tina Rogers (blogger 010beerblog). 

De talkshow wordt gepresenteerd door Fedor Vogel, uitgever/hoofdredacteur van Bier! magazine, Brouw! magazine en bierradio.nl. Zijn sidekick is Eelco Wijninga, tevens producer van de show met zijn bedrijf Cue Creative. De podcast ‘Bierradio Brewpod’ is niet alleen te beluisteren via bierradio.nl, maar ook via SoundCloud, Spotify en iTunes. In deze eerste uitzending geeft Peter Rouwen een inkijkje in zijn succesvolle brouwerij Noordt, geeft hij zijn visie op de langzaam overspannen rakende craftbeermarkt in Nederland en staat hij stil bij het belang van het opleiden van brouwers in Nederland. Blogster Tina Rogers vertelt over haar 010beerblog, haar liefde voor bier en haar verwachtingen rond haar blog de komende jaren. In de podcast wordt ook kort stilgestaan bij het laatste opmerkelijke biernieuws en ludieke zaken in de brouwwereld.

Bierradio Brewpod zal maandelijks verschijnen, steeds vanuit een andere brouwerij met wisselende gasten. Het podcastplatform van bierradio.nl zal de komende tijd bovendien verder worden uitgebreid met andere podcasts.