Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2021 weer geannuleerd

Geplaatst op dinsdag 18 mei 2021

Na lang beraad heeft PINT-Zuid-Limburg besloten hun bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2021 te annuleren. Het bierfestival stond gepland voor donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 5 juni 2021 op de prachtige festivallocatie rondom D’n Hiemel, Helpoort en Faliezusterspark in Maastricht. Al aan het begin van het jaar bleek dat deze datum zo goed als zeker niet meer haalbaar zou zijn. Ook de uitwijkdatum in september achten zij niet meer haalbaar.

De initieel geplande datum in juni is vanwege het huidige verbod op grootschalige evenementen niet haalbaar. Voor de uitwijkdatum in september is het hoogst onzeker onder welke voorwaarden het bierfestival plaats kan vinden. Voor de organisatie brengt dit te veel onzekere factoren met zich mee. Daarnaast kunnen ze de gezondheid van de bezoekers niet garanderen. Graag willen ze hun Bierfestival: de 24uurs van Maastricht weer onder normale omstandigheden door laten gaan. Iedereen verlangt terug naar de goede oude tijden. De veiligheid en gezondheid van een ieder staat echter altijd op de eerste plaats. Met pijn in het hart annuleren ze dan ook voor het tweede jaar hun bierfestival.

De nieuwe datum van het Bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2022 staat gepland voor donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 2022 rondom de prachtige festivallocatie bij D’n Hiemel, Helpoort & Faliezusterspark in Maastricht. Men ziet jullie heel graag volgend jaar terug!

De organisatie begrijpt dat de datum van het bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2022 nog ver in de toekomst ligt, en daarom organiseren ze op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 september een geheel nieuw evenement: de 24uurs van Maastricht 2021 City Beertour. De City Beertour omvat side events door de hele stad Maastricht en zal ieder jaar terugkeren medio september. Er kan gedacht worden aan Tap Take-overs in biercafés, bier & spijs proeverijen, masterclasses en nog veel meer. Men kijkt er naar uit jullie dan weer te zien! Ze houden jullie graag regelmatig op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent hun Bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2022 en natuurlijk ook omtrent hun nieuwe evenement: de 24uurs van Maastricht 2021 City Beertour. Blijf hun volgen via sociale media en check regelmatig de website: www.pint-limburg.nl