Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Bierexpert Fiona de Lange lanceert online proefplatform

Geplaatst op woensdag 13 mei 2020

Bierexpert Fiona de Lange lanceert in samenwerking met Mitra drankenspeciaalzaken een online proefplatform. Bierliefhebbers kunnen iedere twee weken deelnemen aan een nieuwe online bierproeverij in de professionele omgeving van Webinar Geeks. De bierpakketten zijn eenvoudig online te bestellen via Mitra.nl/Fiona en te laten versturen of af te halen bij de lokale Mitra drankenspeciaalzaak.

Fiona de Lange: “De afgelopen weken heb ik voor cafés in het hele land online bierproeverijen georganiseerd. Er was al vanaf het begin een run op iedere online bierproeverij. Mensen zoeken toch afleiding en een vervanging voor hun wekelijkse bezoek aan het café. Als het goed is gaat de horeca per 1 juni gedeeltelijk open maar volle cafés zijn voorlopig ondenkbaar. Reden genoeg om een alternatief te bieden aan iedereen die niet naar het café kan of wil. Iedere twee weken geef ik een nieuwe online bierproeverij in de professionele omgeving van Webinar Geeks. De bierpakketten zijn eenvoudig online te bestellen via Mitra.nl/Fiona en te laten versturen of af te halen bij de lokale Mitra drankenspeciaalzaak.”

Meedoen

Op de website www.fionadelange.com/online-bierproeverij zie je hoe eenvoudig in twee stappen meegedaan kan worden aan de tweewekelijkse proeverij. FIONA’S proefpakket (€15,99) dat tijdens iedere proeverij centraal staat en ook steeds weer verandert is beschikbaar via mitra.nl/fiona. Na inschrijving op https://fiona.webinargeek.com/online-bierproeverij (€4,95) krijg je een unieke code die toegang geeft tot de proeverij. Iedere twee weken krijg je een ander verhaal dat wordt ondersteund door video, een livestream, bierquiz en bierkennis. Wellicht ook leuk om deze zomer op de camping of in de tuin na een BBQ met vrienden aan deel te nemen. 

FIONA Everything Beer
Het nieuwe online proefplatform is onderdeel van een volledig nieuwe huisstijl en platform van FIONA, Everything Beer. De portretjes zijn getekend door Will Broome, die ook tekent voor Marc Jacobs en Wedgwood. Samen met Anthony Michael, een vormgever zijn de ontwerpen gemaakt. Naast online proeverijen worden de activiteiten zoals de Bier- en Brouwacademy en Consultancy werkzaamheden die nu vallen onder Enjoying Beer per 1 juni ook bij FIONA ondergebracht. Op het gebied van producten, diensten, brouwen, portfolio, microbiologie, markten en positioneren, zal Fiona de Lange samen met partners voor iedereen die iets met bier wil klaar staan. Voor meer informatie www.fionadelange.com