Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

BEER Experience komt 26 februari naar De Koninck in Antwerpen

Geplaatst op woensdag 17 januari 2024

België, een land dat synoniem staat voor bier en brouwexpertise, maakt zich klaar om de tweede editie van BEER EXPERIENCE te hosten op 26 februari. Dit baanbrekende evenement belooft de dorst naar nieuwe inzichten en kennis in de steeds evoluerende bierwereld te lessen. BEER EXPERIENCE herdefinieert de traditionele vakbeurs en transformeert deze naar een opwindend nieuw concept binnen de dynamische en inspirerende omgeving van Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen.

BEER EXPERIENCE is meer dan een samenkomst; het is een smeltkroes van innovatie en een ontmoetingspunt voor brouwprofessionals, liefhebbers en spelers uit de industrie. Gedurende één dag hebben deelnemers de unieke kans om in contact te komen met gepassioneerde exposanten uit België en daarbuiten, om de nieuwste trends te verkennen en zich onder te dompelen in de recente innovaties van de industrie. Het evenement belooft een uitgebreide verkenning van de bierindustrie, met onderwerpen variërend van brouwtechnieken en ingrediëntontwikkelingen tot marketingstrategieën en inzichten in verkoop. Deelnemers zullen dieper ingaan op onderwerpen zoals de meest effectieve benaderingen van marketing en verkoop, en de huidige trends in verpakking. Naast presentaties en workshops samengesteld door industrie-experts, biedt BEER EXPERIENCE een platform aan om te netwerken en kennis te delen onder brouwers en leveranciers. Het is een kans om connecties te bouwen, ideeën uit te wisselen en natuurlijk enkele van de fijnste bieren te proeven.

Tegen de achtergrond van Stadsbrouwerij De Koninck in het hart van de stad, is BEER EXPERIENCE meer dan een evenement – het is dé ontmoetingsplaats. Of je nu een ervaren brouwprofessional, een beginner of een liefhebber bent, dit evenement belooft je kennis en liefde voor bier te verrijken. Kom naar BEER EXPERIENCE en vergroot je kennis en netwerk.

VOOR WIE:

Elke craftbrewer, familiale brouwer, microbrouwer, nanobrewer, thuisbrouwer of toeleverancier.

DOOR WIE:

De organisatie van de expo en het congres BEER EXPERIENCE is in handen van twee professionele toporganisaties: BeComev, Beer Communications & Events geleid door Thomas Costenoble & Luc De Raedemaeker

WANNEER:

26 februari 2024 11:00 AM- 07:00 PM

WAAR:

De Koninck – Antwerp City Brewery, Mechelsesteenweg 291, 2018 Antwerpen

Meer info: www.beerexperience.be