Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Bavaria zet haar 0.0% bieren in de schijnwerpers

Geplaatst op woensdag 25 april 2018

Bavaria geeft het startsein voor een nieuwe campagne waarin zij haar alcoholvrije bieren in de schijnwerpers zet. Onder de noemer ‘Niets zo verfrissend als Bavariaaaaaaaaaa…’ zet zij haar verschillende varianten 0.0% bier op de kaart. Vandaag gaat online en op televisie een commercial live waarin het verfrissende karakter van het alcoholvrije bier van Bavaria centraal staat. De Brabantse bierbrouwer heeft het meest gevarieerde assortiment 0.0% bieren voor elke liefhebber die met dit zomerse weer wil genieten van een lekker verfrissend alcoholvrij bier. Bekijk de TV-commercial hier.

Volop variatie
Deze week publiceerde de koepelorganisatie van Nederlandse Brouwers nieuwe cijfers waaruit blijkt dat de consumptie van alcoholvrij bier vorig jaar met een kwart is toegenomen. Dit is alweer het achtste jaar op rij dat deze biercategorie de grootste groei laat zien. Bavaria biedt bierliefhebbers maar liefst vier varianten alcoholvrij bier in fles: 0.0% Original, 0.0% Wit, 0.0% Radler Lemon en 0.0% Mex. Daarnaast is de variant 0.0% Fruity Rosé verkrijgbaar in blik en heeft Bavaria als enige brouwer 0.0% op de tap. Samen bieden deze alcoholvrije biervarianten een mooie en verfrissende mix van pils, witbier, Radler, fruitbier en bier met een verrassende twist van Tequila en Lemon.

Altijd toekomst gezien in 0.0%
“De populariteit van 0.0% bier is in de afgelopen jaren enorm gestegen. Voor Bavaria een goed moment om in onze nieuwe campagne de schijnwerpers te richten op ons ruime assortiment alcoholvrij bier”, aldus Erik Soeteman, Marketing en Trade Marketing Manager van Bavaria. “Bij Bavaria zijn we altijd blijven geloven in alcoholvrij bier. In een dalende markt zijn wij de kar blijven trekken. Het heeft even geduurd, maar we zijn blij dat heel Nederland 0.0% bier heeft omarmd. We merken dat bierliefhebbers steeds vaker zonder schaamte kiezen voor alcoholvrije varianten.”