Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Back to Basic – Dutch Craft Beer Conference 2024 in februari 2024

Geplaatst op donderdag 5 oktober 2023

Op donderdag 1 februari 2024 is het zover! Dan organiseert CRAFT, de branchevereniging voor onafhankelijke bierbrouwers in Nederland, de 8e editie van haar jaarlijkse conferentie. Dit jaar benadrukken ze onder het thema ‘Back to Basic’ het belang van traditionele technieken en ingrediënten. Tegelijkertijd wordt innovatie omarmd om consistent ambachtelijke dranken van hoge kwaliteit te kunnen produceren. Het belooft opnieuw een boeiende conferentie te worden voor alle bier liefhebbers, of ze nu lid of niet-lid zijn van CRAFT.

Conference 

De Dutch Craft Beer Conference is een jaarlijks terugkerend evenement, gewijd aan kennisdeling tussen brouwers onderling en tussen brouwers en leveranciers. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door een divers en boeiend programma met verschillende lezingen en workshops. Er zal voldoende ruimte zijn voor netwerken, kennisuitwisseling, en interactie tijdens de informatiemarkt, lunch of afsluitende borrel. Bierbrouwers, eigenaren van brouwerijen, huurbrouwers, biersommeliers, StiBON-studenten en bierleveranciers, iedereen is welkom!   

Programma en informatiemarkt 
Het programma en de informatiemarkt zijn opnieuw gevarieerd en interactief, zoals in voorgaande jaren. Bezoekers hebben de vrijheid om deel te nemen aan diverse informatieve en interactieve sessies, waardoor ze zelf kunnen kiezen welke kennis ze willen opdoen. Of je nu geïnteresseerd bent in workshops of lezingen, er is voor ieder wat wils. Naast een inspirerend programma is er ook een informatiemarkt waar zowel nationale als internationale leveranciers van brouwdiensten en -producten zich presenteren. Gedurende de conferentiedag kunnen bezoekers de verschillende stands bezoeken, waar leveranciers boeiende aanbiedingen hebben en graag vragen van bezoekers beantwoorden. 

Sociaal programma 
Op 31 januari, de middag en avond voor het congres, krijgen bezoekers de kans om deel te nemen aan het sociaal programma; een brouwerij te verkennen, te genieten van een smakelijke bierproeverij en nieuwe contacten te leggen met brouwers en leveranciers. De specifieke invulling van dit interactieve programma wordt binnenkort onthuld. Wees er snel bij, want er zijn slechts 50 beschikbare plaatsen, en vol is echt vol. Meer informatie vind je hier. 

Earlybird ticket

Wil je nog profiteren van een voordelig ticket?! Wacht dan niet langer en meld je hier aan! Voor de Dutch CRAFT Beer conference 2024 kun je tot 1 november 2023 je earlybird ticket bemachtigen.
Voor CRAFT-leden zijn ook dit jaar weer de eerste twee tickets gratis! Extra kaarten kosten leden daarna slechts €50,-.

Aftermovie 2023

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je alvast een indruk krijgen van de conferentie? Bekijk dan hier de aftermovie van 2023.