Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Around010 Bier Edition

Geplaatst op zondag 22 september 2019

Op zondag 20 oktober organiseert Around010 in samenwerking met Duvel Moortgat de Bier Edition. Van 14.30 uur tot 18.30 uur brengen zij een bezoek aan de tofste kroegen van Rotterdam, drinken ze heerlijke bieren en vertellen je onderweg natuurlijk over Rotterdam en over bier. Lekker een zondag aan bier en borrelhappen en op tijd thuis voor Studio Sport.

Natuurlijk kun je in de laatste kroeg ook gewoon lekker even blijven hangen en een zondaghap bestellen. Ticket € 47,50 inclusief 5 biertjes, 5 happen en kans op een mooie prijs! 
Ticketlink: https://around010events.stager.nl/web/tickets/370995

Over Around010 Events

Around010 is een Rotterdams evenementenbureau in 2018 opgericht door Wesley van den Bos. Geboren uit een liefde voor Rotterdam en de Rotterdamse ondernemersmentaliteit richt Around010 zich op het organiseren van citywalks en events voor het bedrijfsleven. Tijdens de events laten zij deze bedrijven kennismaken met het echte Rotterdam, haar bewoners en laten zij de lokale hotspots zien. Alle events worden volledig op maat gemaakt. Around010 is partner van Rotterdam Partners en heeft in samenwerking met Rotterdam Partners ook de Cityslogan ‘Make it Happen’ tour ontwikkeld.