Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

ALDI introduceert exclusieve Bieradventskalender

Geplaatst op donderdag 11 november 2021

Na het grote succes van ALDI’s wijnadventskalender, kunnen nu ook bierliefhebbers zich verheugen op een smaakvolle adventskalender van ALDI. De discounter introduceert dit jaar voor het eerst een eigen, exclusieve bieradventskalender. Daarin schuilen maar liefst 25 bieren waarmee je feestelijk kunt aftellen tot Kerstmis. Van IPA tot Porter en van Bockbier tot alcoholvrij bier. Zo wordt de feestmaand december extra feestelijk.

De bieradventskalender van ALDI is het ideale cadeau voor de echte bierkenner, maar ook leuk om te geven aan iemand die nog niet zoveel weet van bier of om zelf van te genieten. De kalender bevat een grote diversiteit aan bieren. Van IPA tot Porter en van Bockbier tot alcoholvrij bier. Zo wordt de feestmaand december extra feestelijk.

Vanaf maandag 15 november is de bieradventskalender verkrijgbaar bij alle ALDI-filialen in Nederland. De kalender kost € 39,99 en is exclusief bij ALDI te koop. Wees er snel bij want OP=OP. Toch meer een wijnliefhebber? Goed nieuws! De succesvolle wijnadventskalender is ook vanaf maandag 15 november weer te koop bij ALDI voor een prijs van € 49,99.