Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

9e Lentebierwandeling Leiden op 14 april

Geplaatst op woensdag 13 maart 2019

Het samenwerkingsverband Bierwandeling.nl (ProKwadraat-Groepswijzer.nl en Bierproeverij op Eigen Wijze) organiseren op zondag 14 april 2019 weer de Lentebierwandeling Leiden, een gezellige wandeling door Leidse binnenstad. Men promoot unieke Lentebieren van kleine Nederlandse brouwerijen. De Lentebierwandeling is een wandeltocht door de historische Leidse binnenstad waarbij de bezoeker zes Lentebieren van kleine Nederlandse brouwerijen in zes verschillende cafés proeft.

Het is een aantrekkelijke wandelroute langs authentieke cafés met bijzondere Lentebieren. Het aanbod bestaat uit frisse Lentebieren op tap van kleine Nederlandse brouwerijen. Sommige bieren zijn nog nooit eerder uitgebracht en beleven op deze dag hun première. De bierwandeling is bedoeld als promotie van het Nederlands speciaalbier van kleine Nederlandse brouwerijen. De bieren worden geserveerd met een bijpassend hapje. De wandeling gaat in twee vaste routes door de historische binnenstad van Leiden langs zes van de twaalf deelnemende cafés. In het eerste café ontvangen de deelnemers een deelnemerspakket en een leuke attentie. Na afloop krijgen de deelnemers een oorkonde uitgereikt. Het speciale bierglas mag mee naar huis genomen worden. De Lentebierwandeling start om 14.00 uur en eindigt als je de complete route hebt afgelegd (uiterlijk 19.00 uur).

Inschrijven en meer informatie
Deelname bedraagt € 32,50 p.p. Hiervoor ontvangt de deelnemer een bierwandelingglas, zes lentebieren met hapje, routebeschrijving, oorkonde en leuke attentie. Meer informatie en inschrijven: www.Lentebierwandeling.nl. Inschrijven kan online tot woensdag 11 april 2019 of vanaf 2 april 2019 bij diverse slijterijen in de regio.
Naast de Lentebierwandeling organiseert Bierwandeling.nl in elk jaargetijde een ander bierevenement. In de zomer de nieuwe Zomerbiervaart en de Rembrandt Bierwandeling, in de herfst de Bokkenwandeling en in de winter het Winterbierfestival. Meer informatie: www.lentebierwandeling.nl