Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

7e Lentebierwandeling Leiden

Geplaatst op donderdag 19 april 2018

Het samenwerkingsverband Bierwandeling.nl (ProKwadraat-Groepswijzer.nl en Bierproeverij op Eigen Wijze) organiseren op zondag 22 april 2018 weer de Lentebierwandeling Leiden. De Lentebierwandeling is een wandeltocht door de historische Leidse binnenstad waarbij de bezoeker zes Lentebieren van kleine Nederlandse brouwerijen in zes verschillende cafés proeft.

Aantrekkelijke route langs authentieke cafés met bijzondere Lentebieren
Het aanbod bestaat uit frisse Lentebieren op tap van kleine Nederlandse brouwerijen. Sommige bieren zijn nog nooit eerder uitgebracht en beleven op deze dag hun première. De bierwandeling is bedoeld als promotie van het Nederlands speciaal bier van kleine Nederlandse brouwerijen. De bieren worden geserveerd met een bijpassend hapje. De wandeling gaat in twee vaste routes door de historische binnenstad van Leiden langs zes van de twaalf deelnemende cafés. In het eerste café ontvangen de deelnemers en deelnemerspakket en een leuke attentie. Na afloop krijgen de deelnemers een oorkonde uitgereikt. Het speciale bierglas mag de deelnemer mee naar huis nemen. De Lentebierwandeling start om 14.00 uur en eindigt als je de complete route hebt afgelegd (uiterlijk 19.00 uur).

Inschrijven en meer informatie
Deelname bedraagt € 29,50 p.p. Hiervoor ontvangt de deelnemer een bierwandeling glas, zes lentebieren met hapje, routebeschrijving, oorkonde en leuke attentie. Meer informatie en inschrijven: www.Lentebierwandeling.nl. Inschrijven kan online tot woensdag 27 april 2016 of vanaf 2 april 2016 bij diverse slijterijen in de regio. Naast de Lentebierwandeling organiseert Bierwandeling.nl in elk jaargetijde een ander bierevenement. In de zomer de nieuwe Zomerbiervaart, in de herfst de Bokkenwandeling en in de winter het Winterbierfestival. Meer informatie: www.lentebierwandeling.nl