Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

30.000 extra kaarten voor De Vrienden van Amstel LIVE

Geplaatst op maandag 25 oktober 2021

De grootste Amstelkroeg van Nederland opent in de eerste maand van 2022 eindelijk weer de deuren. De Vrienden van Amstel LIVE gaat in Rotterdam Ahoy vanaf 13 januari weer vanouds los mét publiek. Iedereen met een kaart op zak voor afgelopen jaar is automatisch verzekerd van een plek in de zaal voor de nieuwe concertreeks. Maar er is mooi nieuws voor fans zonder kaartje; om nog meer vrienden te kunnen laten genieten komen er 30.000 extra kaarten beschikbaar. Want om het jaar goed te beginnen zijn er twee extra shows gepland op woensdag 26 en donderdag 27 januari.

Daarnaast komt een klein aantal kaarten voor de andere avonden ook (weer) in de verkoop. Dit zijn tickets die vorig jaar zijn geretourneerd. De verkoop van de 30.000 extra kaarten start donderdag 28 oktober om 10:00 uur via www.vriendenvanamstel.nl

Extra gezelligheid

Dus geen elf, maar liefst dertien avonden vol muziek en gezelligheid met Nederlandse topartiesten. Thom Ligthart, organisator van De Vrienden van Amstel LIVE: “De online editie van De Vrienden van Amstel LIVEstream in januari van dit jaar liet met 1,7 miljoen streamende bezoekers zien dat De Vrienden van Amstel LIVE leeft als nooit tevoren. Op het gebied van gezelligheid hebben we natuurlijk heel wat in te halen dus zijn we met de artiesten en Rotterdam Ahoy om tafel gegaan om te onderzoeken of er extra shows mogelijk zijn zodat we meer vrienden een onvergetelijke avond kunnen bezorgen.”

Weer leven in de brouwerij

“Natuurlijk kijken we er enorm naar uit om weer in Ahoy te staan”, aldus Nick Schilder die samen met Simon Keizer opnieuw het gastheerschap voor z’n rekening neemt. “We hebben deze kroeg, alle gasten en collega’s enorm gemist. Het mag duidelijk zijn dat we met z’n allen maximaal van deze bijzondere editie gaan genieten want de laatste keer dat we elkaar zagen was ook bij De Vrienden van Amstel LIVE. Veel te lang geleden natuurlijk!”. Machiel Hofman van Tribe Company, de producent van het evenement, belooft bezoekers een vertrouwde vriendenavond. “We hebben besloten om er vooral een groot feest van te maken want daar is iedereen, voor en achter de schermen, wel aan toe. Er is een record aantal artiesten aanwezig en vanzelfsprekend zullen we ook een aantal nummers uit de livestream van januari gebruiken om dit keer in een volle kroeg te spelen.” 

Dertien dagen feest

In 2022 opent de grootste kroeg van Nederland haar deuren op 13, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 26 én 27 januari. Achter die deuren zorgen de beste artiesten van Nederlandse bodem opnieuw voor een wervelende show vol verrassingen onder de bekende kroonluchter. De kaartverkoop voor de twee extra shows op 26 en 27 januari start donderdag 28 oktober om 10:00 uur via www.vriendenvanamstel.nl.