Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

2e Brewers Forum op 3 en 4 juni 2019 in Antwerpen

Geplaatst op donderdag 6 december 2018

Na een succesvol debuut in juni vorig jaar, wil het Brewers of Europe Forum nog verder gaan voor de tweede editie. 2018 bleek wederom een vruchtbaar jaar voor de Europese biersector. De nieuwe generatie blijft imponeren met zijn creatieve ideeën, terwijl de grootste brouwerijen ernaar streven om te investeren in kwalitatief goed Europees bier.

Antwerpen
In 2019 zal het Forum in Antwerpen worden gehouden: een levendige en moderne stad met een kunstzinnige draai die zeker de harten van zowel de sprekers als de aanwezigen zal veroveren. Onderdeel van het programma zijn technische rondleidingen en bezoeken ter plaatse aan de levendige brouwerijscene van Antwerpen. Het Forum wordt georganiseerd samen met het 37e European Brewery Convention Congress. Het Brewers of Europe Forum staat open voor iedereen die betrokken is bij of interesse heeft in de brouwerijsector in Europa.

De toekomst van de sector
Tijdens het forum worden brouwers van alle groottes gestimuleerd om een echte community te vormen. Het heden wordt besproken, net als de nieuwste trends. De toekomst van de sector wordt in het oog gehouden. The Brewers Forum brengt de brouwwereld samen met brouwmeesters, eigenaren van brouwerijen, leidinggevenden uit de sector en iedereen die tussendoor aan het debat en de discussie over de toekomst van bier deelneemt. Meerdere exposanten zullen ook deel uitmaken van het evenement om zowel informatie over hun producten als hun ervaring binnen de sector te delen.