Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

24uurs van Maastricht 2021 City Beertour van PINT Regio Limburg

Geplaatst op dinsdag 10 augustus 2021

Op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 september organiseert biervereniging PINT Regio Limburg een geheel nieuw bierevenement in de binnenstad van Maastricht: de 24uurs van Maastricht 2021 City Beertour. Dit omvat Side-events op diverse locaties in de binnenstad van Maastricht en zal ieder jaar terugkeren medio september. Bij Side-events kan er gedacht worden aan Tap Take-overs in biercafé’s, bier & spijs proeverijen, bier-masterclasses, rondleidingen bij bierbrouwerijen en nog veel meer.

Voor 24 Euro verkoopt de organisatie strippenkaarten waarmee bij iedere aangesloten locatie een mooie korting of gadget is te krijgen bij deelname aan de betreffende bieractiviteit. De aangesloten locaties zijn met maar ook zonder strippenkaart op eigen gelegenheid en naar eigen tijdplanning te bezoeken. Onder de bezoekers van de City Beertour met een aangekochte strippenkaart verloot de organisatie startpakketten voor hun bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2022. De informatie met alle aangesloten locaties, de bijbehorende bieractiviteiten, de kosten met en zonder strippenkaart, de verloting van de startpakketten etc. zijn te vinden op hun website.

De strippenkaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop en aan de dagkassa bij D’n Hiemel op 10, 11 en 12 september. Na aanschaf van een strippenkaart in de voorverkoop ontvang je een E-ticket. Tijdens de City Beertour haal je met het E-ticket de strippenkaart op bij D’n Hiemel. D’n Hiemel is natuurlijk bekend van het bierfestival en direct gevestigd naast de oude stadspoort de Helpoort!

Geniet drie dagen lang van diverse leuke side-events in de binnenstad van Maastricht. De deelnemende locaties zijn o.a. diverse aangesloten horeca en brouwerijen en zijn allen gelegen in het City Centre van Maastricht. Vanaf NS Station Maastricht zijn de deelnemende locaties binnen maximaal 20 minuten lopend te bereiken.

Locatie: diverse locaties in de binnenstad van Maastricht. 

De 24uurs van Maastricht 2021 City Beertour. 

Vrijdag 10, zaterdag 11 & zondag 12 september 2021.

E-ticket voorverkoop strippenkaarten zijn verkrijgbaar via: www.pint-limburg.nl.
T-shirts van De 24uurs van Maastricht 2021 City Beertour zijn ook in de voorverkoop via de website verkrijgbaar.