Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

11e Lentebierwandeling Leiden komt eraan

Geplaatst op woensdag 20 maart 2024

Op 21 april 2024 wordt de elfde Lentebierwandeling in Leiden gehouden. Een wandeling langs zes cafés in de Leidse binnenstad die allemaal een ander lentebier van kleine Nederlandse brouwerijen op tap hebben.

Lentebieren van kleine Nederlandse brouwerijen
De bieren die in de cafés getapt worden zijn afkomstig van kleine Nederlandse brouwerijen. De geselecteerde bieren zijn frisse lentebieren die passen bij het voorjaar en worden vergezeld door een passend hapje.

Zes authentieke Leidse cafés
De deelnemers aan de Lentebierwandeling maken een mooie tocht door de Leidse binnenstad langs zes van de twaalf deelnemende cafés. De cafés die meedoen worden binnenkort bekend gemaakt.

Deelnemen
Deelname aan de Lentebierwandeling kost € 37,50 p.p. De deelnemers ontvangen een uniek bierglas, routebeschrijving, stempelkaart, een leuke attentie en zes bierbonnen. U haalt in elke kroeg een stempel en als u de Lentebierwandeling volbrengt ontvangt u op vertoon van een volle stempelkaart een oorkonde. De oorkonde kunt u na afloop downloaden. Er zijn twee vaste routes (de rode of de blauwe) met elk 6 cafés. Start vanaf 14.00 uur.

Meer informatie: www.lentebierwandeling.nl