Bier! magazine verschijnt sinds eind 2008. Het glossy lifestyle magazine over speciaalbier komt vier keer per jaar uit. Bier! magazine is voor de ware biergenieter een echt collectors item!

Recent biernieuws

 • Hattrick voor Brouwerij Boon op Brussels Beer Challenge

  Brouwerij Boon zorgde op de Brussels Beer Challenge 2018 voor een nooit eerder geziene stunt. De Lembeekse lambiekbrouwerij won zo...

  Lees verder »
 • Brouwerij Oud Beersel scoort 2x goud op Brussels Beer Challenge

  Oud Beersel behaalde tweemaal de eerste prijs op de Brussels Beer Challenge 2018: de Oude Kriek van Oud Beersel sleepte een gouden...

  Lees verder »
 • Rodenbach Grand Cru haalt Goud op Brussels Beer Challenge

  De Brussels Beer Challenge 2018 kende Brouwerij Rodenbach en Brouwerij Palm samen vijf awards toe. De hoogste waardering, een goud...

  Lees verder »
 
Bird Brewery lanceert bijzonder speciaalbier Crow Funding

Bird Brewery lanceert bijzonder speciaalbier Crow Funding

Datum: 03-09-2018

Bird Brewery lanceert deze week speciaalbier Crow Funding. Het eenmalige brouwsel is een unieke manier om aandacht te vragen voor de crowdfunding (start 4 oktober) van hun proeflokaal House of Bird in het Diemerbos. Met deze bijzondere Forest Ale geven de brouwers alvast een voorproefje. Door de geur van dennennaalden, een frisse smaak en subtiele aardse tonen waan je je midden in het bos.

Crow(d)Funding: start 4 oktober
Het blonde, frisse bier Crow Funding (5,2%) is geïnspireerd op het bos. De toevoeging van dennentoppen, aardse hoppen en de frisse smaak geven een bosrijk karakter. Toegankelijk, maar bijzonder. Met het bier vragen brouwers Rik en Ralph aandacht voor hun aankomende crow(d)funding voor proeflokaal House of Bird. ”Op dierendag - 4 oktober - starten we officieel met onze crowdfunding. Natuurlijk vinden we het leuk om daar zoveel mogelijk mensen bij te betrekken”, vertelt Ralph. “En als brouwers is een bijzonder bier uitbrengen dan toch een logische en vooral hele leuke keuze?”

Bos als inspiratie
“We kwamen al snel op het idee om de het bos als inspiratie te nemen. Dat is goed uitgepakt. Fris, hoppig en uniek”, aldus Rik. “Met de crowdfunding lijkt het ook goed te komen. De eerste reacties zijn fantastisch en via onofficiele kanalen hebben we nu al toezeggingen voor ongeveer 200.000 euro. En we zijn nog niet eens gestart.” Bird Brewery won eerder dit jaar een aanbesteding van Staatsbosbeheer voor een horecazaak in het Diemerbos.

Limited Crowdfunding Rewards
Het proeflokaal House of Bird wordt een plek in het Diemerbos waar mensen kunnen genieten van de natuur, speciaalbier, duurzaam eten en bijzondere activiteiten. De officiële crowdfunding start op 4 oktober. Wil jij echter als allereerste toegang tot Limited Crowdfunding Rewards, speciale aanbiedingen en het plan van aanpak nu al in de mail? Wees er dan als de kippen bij en meld je aan via houseofbird.nl/crow-funding.

« Terug naar overzicht