Bier! magazine verschijnt sinds eind 2008. Het glossy lifestyle magazine over speciaalbier komt vier keer per jaar uit. Bier! magazine is voor de ware biergenieter een echt collectors item!

Recent biernieuws

 • 7e Lentebierwandeling Leiden

  Het samenwerkingsverband Bierwandeling.nl (ProKwadraat-Groepswijzer.nl en Bierproeverij op Eigen Wijze) organiseren op zondag 22 a...

  Lees verder »
 • Grolsch Session IPA groot succes en nu ook landelijk verkrijgbaar

  Bierbrouwer Grolsch bracht afgelopen december een nieuw bier op de markt: Grolsch Session IPA. Als derde bier in de Grolsch Proeve...

  Lees verder »
 • Het Anker zet extra in op beleving in Mechelen

  Wanneer je zoekt naar must-sees in Mechelen, staat Het Anker steevast bovenaan het lijstje naast de beklimming van de Sint-Rombout...

  Lees verder »
 
BierCulinair.nl lanceert tripel François Grand Cru

BierCulinair.nl lanceert tripel François Grand Cru

Datum: 20-12-2017

Het unieke bier François Grand Cru is vanaf heden ook verkrijgbaar in Nederland. Via BierCulinair.nl wordt deze exclusieve Grand Cru online aangeboden. Aan het begin van de zomer van 2017 lanceerde meesterbrouwer Marc Knops, maître sommelier François Huysmans en VTM-journalist Patrick van Gompel hun eerste bier: François Grand Cru.

Ongefilterd
François Grand Cru is een blonde, donkergele, ongefilterde tripel met 9% alcohol en hergisting op de fles. De smaak is licht kruidig, een beetje bitter, niet zoet. Het is een kloek bier met liefst vier gisten en vier hopsoorten in perfecte balans, met veel finesse.

Exclusieve bieren en culinaire gerechten
Toen Ton en Damian François vernamen van dit unieke product zochten ze contact met Marc, François en Patrick. Vanuit de kans om zo’n mooi bier met de eigen familienaam te mogen voeren, werd het concept BierCulinair.nl ontwikkeld. Het concept beoogt om bijzondere bieren te gaan combineren met culinaire gerechten op een wijze waarbij het een het ander nog beter laat smaken.

Nu verkrijgbaar via BierCulinair.nl
François Grand Cru is vanaf heden verkrijgbaar via de webshop van BierCulinair.nl. François Grand Cru is verkrijgbaar in een prachtige cadeaudoos van 12 stuks en in een cadeauverpakking waarin twee flessen worden vergezeld door een bijpassend glas. Daarnaast zijn er recepten te vinden die speciaal ontwikkeld zijn voor de François Grand Cru.

« Terug naar overzicht