Bier! magazine verschijnt sinds eind 2008. Het glossy lifestyle magazine over speciaalbier komt vier keer per jaar uit. Bier! magazine is voor de ware biergenieter een echt collectors item!

Recent biernieuws

 • Adventskalender met craft beer grote hit in Europa

  Het aantal brouwerijen en drinkers van craft bieren in Europa groeit explosief. De speciale Beery Christmas adventskalender met 24...

  Lees verder »
 • BBB haalt StiBON Bieropleidingen naar Maastricht

  Op de eerste dag van BBB Maastricht hebben BBB en StiBON Bieropleidingen BV officieel de samenwerking bevestigd. StiBON is een erk...

  Lees verder »
 • Proeverij van bockbieren in De Koog

  Op zondag 22 oktober staat de Dorpsstraat in De Koog in het teken van Bockbier. Tijdens het nieuwe evenement ‘Proeflokaal De Koo...

  Lees verder »
 
Craft- en speciaalbierplatform Beerwulf.com opent haar deuren in België

Craft- en speciaalbierplatform Beerwulf.com opent haar deuren in België

Datum: 30-09-2017

De wereld van craft- en speciaalbier groeit als kool en de online verkoop van eten en drinken zit in de lift. Het moment dus voor Beerwulf.com om nu ook in België - de bakermat van speciaalbier- haar deuren te openen.

De bierliefhebber staat centraal
Hans Böhm (leader of the pack): “De afgelopen maanden hebben we Beerwulf succesvol geïntroduceerd in Nederland. Er is hard gewerkt om een platform te bouwen waarbij de bierliefhebber centraal staat. Om de keuze zo makkelijk mogelijk te maken, bevat de gebruiksvriendelijke website allerlei handigheden. Informatieve blogs, uitgebreide smaakomschrijvingen, suggesties op basis van huidige voorkeuren en veel informatie over de brouwers. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat nu uit ruim 450 bieren van meer dan 150 brouwerijen. Zit je favoriete bier er toch niet tussen? Dan gaat Beerwulf er naar op zoek.”

Aandacht voor de brouwers
Met de start van Beerwulf.com worden ook de bieren van kleinere lokale brouwers voor iedereen in België toegankelijk. Iedere brouwer krijgt zijn of haar eigen webpagina om zich te presenteren. Omdat een online platform heel flexibel is, kunnen nieuwe bieren en ook eenmalige brouwsels nu makkelijk en snel in heel België geproefd worden.

Snel bezorgen tegen lage kosten
Bestel je de bieren voor 16.00 uur, dan krijg je ze de volgende dag thuisbezorgd. De verzendkosten zijn 4,95 maar als introductie bezorgen we vanaf 12 bieren gratis. De prijzen van de bieren zijn vrijwel gelijk aan het reguliere prijsniveau in de supermarkten. “Beerwulf volgt hierin de adviesprijs van de brouwers,” aldus Hans Böhm. “Het grote voordeel zit ‘m in de diversiteit die we bieden. Je kunt een mooie variatie aan verschillende bieren aanschaffen, zonder daarvoor het hele land te hoeven doorreizen. De bieren worden daarnaast verpakt in dozen die een zeer goede bescherming bieden.
Geen gedoe met kapotte flessen dus.”

« Terug naar overzicht